Louhi Palaute - Vt 9 Onkamo - Niirala, yleissuunnitelma
Louhi Palaute - Vt 9 Onkamo - Niirala, yleissuunnitelma
Paikanna
Ajax loader
Karttatasoja ladataan
1/2 Etusivu

  TERVETULOA VALTATIE 9 ONKAMO-NIIRALA-HANKKEEN KARTTAPALVELUUN

  TERVETULOA KARTTAPALVELUUN!

  Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus laatii yleissuunnitelmaa valtatien 9 parantamisesta välillä Onkamo–Niirala. Tässä karttapalvelussa voit katsella suunnitelmaa ja antaa vapaamuotoista palautetta siitä.

  Yleissuunnitelman laatimista on edeltänyt ympäristövaikutusten arviointi (YVA-menettely), joka päättyi loppuvuodesta 2016. Pohjois-Savon ELY-keskus on valinnut kesäkuussa 2017 yleissuunnitelman pohjaksi valtatien järeän parantamisen ratkaisun. Valtatiestä tulee siten kaksikaistainen yksittäisin ohituskaistoin varustettu väylä, jossa liittymien määrä on minimoitu. Maantien yleissuunnitelmassa määritellään tien likimääräinen paikka ja suhde ympäröivään maankäyttöön sekä tekniset ja liikenteelliset perusratkaisut. Yksityistiejärjestelyt tarkentuvat ja vahvistuvat vasta myöhemmissä suunnitteluvaiheissa. 

  Karttapalvelussa on nyt nähtävillä yleisuunnitelman luonnos (päivitetty 16.11.2017).    Se sisältää alustavan ehdotuksen kiinteistöjen kulkuyhteyksistä ja muusta alemmasta tieverkosta. Luonnosta tarkennetaan suunnittelussa loppuvuoden 2017 aikana.  

   

  Lisätietoja https://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-savo-tiehankkeet-valtatie-9-onkamo-niirala